Spännande!

Fick igårkväll samtal av mamma att syster-yster har blivit intagen på sjukhus eftersom vattnet har gått. Enligt min stora kunskap om människans biologi torde det betyda att hon snart kommer att föda. Så nu börjar det bli lite spännande om Rasmus får en syster eller bror! Personligen tror jag och hoppas på att det blir en pojke. :) Tycker det skulle vara roligt om han får en bror. Men givetvis blir det lika roligt om han får en syster. Sambon skulle då bli glad eftersom hon alltid nu som då påminner mig om hennes iger att få köpa "små söta klänningar". Har hört att det finns sådana i typ Lindex.

På tal om sambon. Hon har idag stigit över tröskeln och joinat oss icke-tonåringar. Som sig bör så blev hon väckt med morgonmål på sängen, sång och paketöppnande. Tyckte i sjungande stund nog att jag kanske borde ha slutat eftersom min fagra stämma på morgonen är mer av ett straff att vakna till. Tror det skulle ha varit barmhärtigare att ställa in vår Ikea-väckarklocka och ringa. Ifall ni inte har hört om den så kan jag som hastigast berätta att man med den vaknar med pulsen på 150, sånt ljud har den. Påminner lite om ett brandalarm. Men som tur var så verkade sambon överleva och jag tror hon fick en bra morgon.

Ikväll vankas det party för sambon med alla vänner och sedan bär det säkerligen av till Herr Oliver som sedan står för underhållningen sent in på småtimmarna.

Hej å hå!

RSS 2.0