Lisa III samt gammal arbetsnarkoman...

First thing first, som det heter!

Har nu utkämpat sista slaget med Lisa II. Kriget mellan oss slutade typ 314-5 till Lisas favör. Men här e vi inte bittra, efter ett bra erbjudande och en bilfärd till Larsmo så står Lisa III nu fint på bordet här i Vasa. Vit (???) och fin! (Till min vän i Sverige och hennes pojkvän kan jag meddela att nej, det är inte en mac!) Nu har jag äntligen en bordsdator igen, en dator som jag kan skruva upp och byta ut delar då något går sönder! Måste säga att det känns riktigt bra!

Sen till sak nummer 2, Gammal:
Känner mig ikväll som fadern i huset. Här har det varit fest och "ungsomarna" har begett sig ut för att besöka Oliver. Eftersom det är första tisdagen efter att skolorna börjat så är det mycket folk som skall och hälsa på Oliver ikväll. Dock blev jag hemma, har nämligen jobb overkligt tidigt imårgon. Detta ledde till att jag nu efter festen har nördat lite på datorn och sedan städat upp efter "ungdomarna". Men här igen, jag är inte bitter! För tillfället regnar det ungefär som i Afrika under regnperioden. (har t.o.m. flyttat blomman på balkongen mot fönstret så att den skall få lite vatten) Dessutom lär det vara kö så införskräckligt att alla absolut inte kommer att slippa in. Fick i skrivande stund ett samtal att någon kommer att komma hemgående i regnet för att de inte slapp någonstans. som sagt, jag är inte bitter, men jag hoppas att folk har det roligt ikväll!!

Nummer 3, arbetsnarkoman.
Måste lite avreagera mig hit, vill inte avreagera mig åt någon annan eftersom det inte är någons fel. Men denna dag på jobbet var nog en dag för sig. Jobbiga kunder och stressigt. Dessutom lämnade mitt ombygge på hälft vilket kommer att hemsöka mitt stilla sinne inatt. Tycker verkligen inte om att lämna saker på hälft! Men nu blev det bara så. Jag ides inte heller fråga någon annan eftersom alla andra har det lika stressigt med sina saker. Så nu blev det bara på hälft. Förhoppningsvis hinner jag göra det klart imårgon innan vi öppnar. Men skulle jag själv ha valt skulle jag idag gärna jobbat övertid för att få det färdigt idag, det skulle troligtvis ha resulterat i en minst 12 timmars dag. Men idag var det inte jag som bestämde utan någon annan, så då blev det som det blev...

Men nu har jag uppdaterat er kära vänner samt avreagerat mig. Imårgon är det "Back-to-school-party" som gäller vilket betyder läsårets första halar-fest. Det uppskattas!!

Sista slaget

Hej kära vänner!

Nu är jag tillbaks i Vasa. Har haft semester en stund nu (igen) och har därför inte uppdaterat. Nu är jag dock tillbaks i Vasa trots att jag fortfarande har 3 dagar semester kvar. Detta eftersom jag nu vikarierar lite i Vasa Gymnasium. Måste säga att det nog är riktigt roligt att vikariera, har nu haft två lektioner och det känns som det nu börjar rulla på. Det jag lärde mig idag var dock att OH-apparater nog är föråldrade, hade kopierat upp fina koordinatsystem så att jag enkelt skulle kunna visa mina elever lite exempel. Det gick som vanligt och inte ens jag med mina superögon kunde tyda vad det stod. (Jo jag försökte ändra skärpan och allt det gick att ändra på!)

Eftersom jag nu är ledig resten av dagen och är på bra humör så tänkte jag idag igen ta upp kampen med Lisa. Efter en kamp med henne kommer man alltid ner på jorden. Idag tänkte jag försöka installera linux på den och se om den skulle fungera bättre då. Jag tvivlar starkt men det är värt ett försök.

Kvällen kommer att tillbringas på Mias villa. Det är kräftskiva och hejdå-fest som gäller. Hon kommer nämligen att överge oss ett halvår för utbytesstudier i inte mindre än Barcelona. Inte illa, måste jag säga.

I övrigt kan jag tillägga att jag är otroligt glad över att skolan snart börjar igen. Det betyder att livet återgår till det normala, alla vänner kommer tillbaks till Vasa och inte minst Matilda. Ska bli skönt med lite liv här i lägenheten igen. Har varit allt för tomt här i lägenheten i sommar.

men men, nu är det att ta upp kampen med Lisa!

Ha det bra!

RSS 2.0