Surt sa räven om rönnbären!

Har märkt en del saker på äldre dar:

1. E man dålig, e man dålig på riktigt!! Helt ofrånkomligt blir det värre med åren, man måste bara acceptera det, ungefär som gravitationen.

2. Ja har blivit en sämre förlorare.

Det var egentligen förlorandet jag tänkte prata mer om. Har egentligen inte varit en person som varit en dålig förlorare men med åren tycks det bli värre... Har tyvärr haft en del grejer på senaste som skulle ha kunnat gå bättre. Först var det en innebandy-match i aurinkoliiga som vi visserligen inte förlorade, men vi var så nära en vinst att man ändå hade en sur eftersmak efteråt. Sedan var det den prestigefyllda matchen mot Hanken i FKF-turneringen, från att ha vunnit stort mot såväl FKF som Novia så förlorar vi snopet mot Hanken. Å fast man kanske har bäst kontakt med Hankeniterna så är det ändå lite derby-känsla och man vill absolut inte förlora. Men det gjorde vi. Det som är skönt här är att, fast jag hatar att erkänna det, så var Hanken bättre och vann därför med klara 4-1. Det senaste tillägget i saker med sur eftersmak var dagens förlust i KAV-motions årsfestvolley.  Det är en turnering som spelas  och det är med stor prestige, äran för vinnarlaget är lika större än Bill Gates tillgångar, eller alaskas skogar, eller... Ja ni förstår. Tyvärr för vår del blev det prescis som ifjol en andraplats. Andraplatser är hemska saker, man vinner ingenting och det känns inte bra efteråt. Både guld och brons vinner man, men man vinner inte silver!! Som tur är kan man ändå minnas det ljuva året 2007 då ett lag med gulisar kom in som en underdog och slog alla med häpnad och fick till slut sitt namn på pokalen. Oj vilka tider det var!! Nu förlorade vi en mycket jämn match (25-23, 23-25, 24-26) mot ett lite piggare lag. De e bara surt. Men för att knyta ihop till inledningen är det värsta att man blivit en sämre förlorare och man nu bara känner stor bitterhet över förluster.

Nåja för att inte låta allt för deprimerad måste jag delge er om min nya fantastiska leksak som jag köpte från jobbet. Helt otrolig liten skruvdragare som man kan göra vadsomhelst från teskedar till skyskrapor med. (ok, jag skall inte överdriva, man kan skruva och borra små saker, men den är ändå cool!)

De e enda man kan säga e: MÄKTO!!!

Kommentarer
Postat av: matilda

och jag har t.om. borrat med den! stolt.

2009-11-16 @ 20:21:29
Postat av: Chriso

Ja hu va i, borrat eller skruvat?? ;þ

2009-11-19 @ 20:03:18
Postat av: matilda

skruvat?:D

2009-11-26 @ 18:09:50
Postat av: Chriso

Jepp!! :P Skruvat har du gjort med den.. :D

2009-11-27 @ 09:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0