Skobyte och andra vårtecken

Det verkar som att alla nu skriver om vårtecken och sånt. Så här kommer min lista på de tre säkraste vårtecknena.
Det första säkra vårtecknet: Motorcyklar
Kännetecken: Två hjul, dock lite större än en vanlig cykel. Har även mer ljud än en vanlig cykel, även fast cykeln cyklas av en 8-åring som med klädnypor spänt fast paffbitar som smattrar mot ekrarna. Kör om en i hög fart på landsvägen. Doftar den underbaraste doften av alla, doften som till och med är godare än bensinångor, nämligen 2-takt (4-takt funkar nog också). Så ifall man känner 2-takts doften av något som går snabbare än 45 km/h så är det ett säkert vårtecken!

Det andra säkra vårtecknet: Sommarhastigheter
Kännetecken: Gul botten med röd ram, rund, svart text. Man känner sig glad. Det går snabbare att köra ner till Ekenäs. Personer som kör 75km/h är ännu mer irriterrande än på vintern.

Det tredje och sista säkra vårtecknet: Dooris och hennes kamrater får på sig sommarskorna
Kännetecken: Dooris är tystare och stabilare. Blir livsfarlig på snö och is. Överlag så är sommarskorna av lättmetall och en aning snyggare än vinterskorna, som ofta är av plåt. Sommarskorna kan även vara en aning större och har lite lägre profil vilket i mångas tycke anses som lite snyggare.
Övrigt: Kan nämna att Dooris faktiskt idag fått på sig sommarskorna och blivit tvättad, jag däremot fick blöta skor och blev smutsig! Men det var det värt!

Kommentarer
Postat av: kea.

hjälp vad jag skrattar nu igen! "kännetecken: gul botten med röd ram. svart text. man känner sig glad!". du skriver ju helt fantastiskt! ps. jag vinka i fönstri åt de igår, men varken du eller doris såg :).

2011-04-19 @ 08:12:29
URL: http://andrea.papper.fi
Postat av: Toffe

Tack tack! Men man blir ju glad tå man fösta gango får fara på landsveji eldä motorveji tå di ha bytt ti somarhastihejtre... Ojdå, så ouppmärksamma vi ha ve, ja brukar no kik upp mot fönstri ert tå ja kör förbi men ja måst ha missa i...

2011-04-19 @ 13:05:44
Postat av: Mellan

Haha. Jaa du, de va verkligen trevliga vårtecken. :) Håller helt å fullt med dig... Och vilka supersköna beskrivningar! :)

2011-05-17 @ 12:15:49
URL: http://mellanbqvist.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0